Oct 31, 2013, 9:09 PM

30.10.2013 

  Poetry
639 1 1

Ние не живеем,
ние се опитваме да оцелеем.
Ние се стараем да сме силни
без сами да имаме закрилник.

Ние не живеем,
Смешно е да лъжем, че се смеем!
Лицата ни в "усмивка" изкривени,
разтегнати, отвътре наранени.

Ние не живеем,
ние сме машини, ние тлеем.
Ние с робството си се гордеем...
До кога така?

 

© Анита Йончева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??