Nov 23, 2017, 12:31 AM

<3 

  Poetry » Love
320 0 0

Невероятното се случи!
Чудо е и още треперя...
Любов не може да се учи!
Не мога с нищо да я меря...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??