Jun 10, 2012, 12:32 PM

* * * 

  Poetry » Love
513 0 0

Сътворих я - несътворима.


От дъжд и огън.
От стих и рима.
С всяка мисъл да я мога.
С всяка мисъл да я имам.


С всяка мисъл да я мога.
С всяка мисъл да я имам.
Но чух: Сбогом.
И замина.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??