May 30, 2009, 7:40 AM

* * * 

  Poetry
660 0 0

Там, където живея аз,

няма ден, няма час,

няма убийство, няма власт.

Там цари една илюзия без страст.

Илюзия, в която

ти отнасяш се, забравяш дните,

забравяш себе си дори.

Илюзия, в която

пространството отнема ти духа,

изведнъж препъваш се в нещо,

удряш си главата,

отваряш свойте очи

и виждаш живота на свойте съдбини.

 

 

 

 

© Мариана Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??