Jan 10, 2012, 7:16 PM

4:00 АМ 

  Poetry » Love
548 0 2


4:00 АМ

Часът е 4 АМ

Навън прокрадва се денят

сънят отдавна отлетял е

Очи подпухнали и недоспали

по монитор синкав бягат

Пепелникът пълен е с цигари

а гласът ми стържещо ръждив

 

Няма що отново пак кафетата ще пия до безспир

Отровата пак гложди ми душата

по-тежка от цигарен пепел дим

изчезна ти като миг непредвидим

 

А беше близко с пръсти те докосвах

И с дъха си как косите ти разрошвах

Отняма те изчезна като пролетна роса

Остана само капчица една да топли

моята душа

Една сълза събрала всичко...

неизречена любов

 

Рикардо Дакар 03/01/2012 Виена 04:25h.

 

© Рикардо-Дакар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Тъжно!Има много болка в думите ти!Харесах!Поздрав!
  • Тъга, болка и копнеж лъхат от стиха..."една сълза събрала всичко..."
Random works
: ??:??