Feb 9, 2010, 2:46 PM

*** 

  Poetry » Other
498 0 0

С птиците летя.

В съня си сини люляци целувам...

Съдба.

 Щастлива роля.

 Живея!

 В очакване на приказно вълшебство...

 А вярвам!

 ... че ще съм принцеса!!!

© Цвете All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??