Feb 13, 2009, 10:26 PM

* * * 

  Poetry » Love
535 0 0

Слънчев дъжд над розов цвят,
цветната дъга красива
не ми достигат в този свят,
за да съм щастлива.

Лунен диск във звезден град,
морската вода игрива
не ми достигат в този свят,
за да съм щастлива.

Трепкащ глас и шепот благ,
две очи, които ме изпиват
ще ми стигнат в този свят,
за да съм щастлива.


© Веселина Йотова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??