Родих се в криминално време…
Дали поисках?... Може би… Защо?...
Животът се търкаля след промените
подобно воденично колело!
На този свят свят е всичко уникално,
природата, човекът, утринта...
И аз, дано не прозвучи банално -
оставям в него мъничка следа!
© Елена Костадинова All rights reserved.