Един само поглед ми стига да изгубя покоя си,
да изчезна в ръцете, които топят хоризонти,
да сънувам море, да си спомня мечтите си,
да забравя за ада - отреден по рождение,
да възкръсна за рая - пожелаван в молитвите.
Един само поглед - и оставам без минало.
© Даниела All rights reserved.
Но, "Един само поглед..."- а вече е друго!
Хубаво чувство!!!