Jun 1, 2018, 1:20 PM

(666) 

  Poetry
238 1 0

душата ми в петък си отиде
тръгна си внезапно ей така
непокорна и обидена
скочи в необузданата река

 

а я глезих както подобава
шоколад музика любов
даже интелегентност и придавах
с мечти я храних на пук на живота ѝ суров

 

знам че луда беше малко
ама то пък кой ли и не е
но да постъпи тя така е толкоз жалко
по дяволите приятели бяхме мъничко поне 

 

душата ми в петък си отиде
самотен и безчувствен ме заряза тя
гледам я при теб е да те види
осиновила е мъничка звезда 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??