Apr 3, 2016, 8:54 PM

...... 

  Poetry » Civilian
384 0 1

Вървя по улиците сиви

Изминах адски много път

Но не преглътнах чувства нечестиви

Така потискащ град.

 

През тръни от болка

И изсъхнали цветя на греха

Всяка следваща обиколка

Е поредна порция самота.

 

Алчни,лъскави хора

Се оглеждат в мен със смях

Не разбирам комерсиалната порода

Дори малко ме е страх.

 

Но вървя през паважи от чувства

Инстинктивно привел рамене

Тук мъртво е всяко изкуство

Тук всичко се продава на парче.

© ShamelessDreams All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??