По моста на целуващите устни
Душата ми с твоята се среща
Магия нежна, няма да те пусна
Оставам тук, в прегръдката гореща
Оставам с теб през всичките сезони
През всичките стихии с теб минавам
Нас двама лудо времето ни гони
Каквото и да става, с теб оставам
© Даниела All rights reserved.