Apr 20, 2022, 9:18 PM

*** 

  Poetry
170 0 0

Тя е голям инат,

може да се види с телескоп
Аз съм по същия начин,

затова винаги се караме напред-назад
Тя е моята отрова,

в същото време и моята противоотрова
Тя е примката около врата ми,

не бих могъл да поискам по-добро въже

Така че защо мразя, когато си тръгваш?
Любимото ти колие е дясната ми ръка
Всичко свърши, преди да е започнало

Давай, вземи живота ми,

защото не искам да живея,

ако живея без теб
Самоубийствена любов,

изведи ме, ако трябва
Ти ме парализира

Ще призная, че винаги ще бъда отчасти неин 

© Емил Богданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??