Feb 23, 2019, 4:16 PM

******= 

  Poetry
184 0 0

Свети Отче съгреши
вино и уиски пих
после чай със зелена трева
и ся смятам да спя

 

ама нещо главата ми се върти
бълбукат из вътре красиви жени
и разни кошмари с цветя
дали не ме е хванала старостта

 

гаврътнах още едно
и после любовно писмо
се пръкна от мозъчната кора
към съвсем непозната жена

 

пратих го из космоса да лети
и ся с извънземни си говоря уви
лукчета смуча със джинджифил
светът около мен май съвсем се е напил

 

айде Свети Отче лека нощ
и дано ме сънуваш за разкош
наздраве и със здраве си остани
и опрости ми моите палави буквини

 

© Всемнелюб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??