Mar 11, 2021, 7:55 AM  

🌷8-ми март 

  Poetry » Love
260 0 0

От теб цветя не чакам
ни картичка сложена в цветен плик,
ни тихо "ало" в телефонната слушалка,

ни внимание към мен за миг.

 

Клюмна крехкото ни цвете,
ронят се изсъхналите му листа,
изключени са всички телефони,
скъсани любовните писма.

 

Днес си само тишина и вопъл
сред шумна празнична забава
глътка тежко вино пито от жена,
която тъне в забрава.

 

Върви из слънчевата си градина
там ще срещнеш хиляди жени.
И когато дойде този празник,
на една от тях цвете подари.

 

Направи я весела, щастлива,
нека грейнат нейните очи,
да се чувства искана и жива,
а мен........, мен ме остави....

© Natalie All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??