Apr 12, 2007, 4:02 PM

8-те рози 

  Poetry
1438 0 10

Лордоза, сколиоза, кифоза,
а най-отгоре вече... склероза...
добре, че не ме е барнала и невроза,
а не дай си, боже, някоя некРОЗА...


НевРОЗА, остеопоРОЗА, склеРОЗА...
ВИЖ... завършват все на роза...
а нямат аромата на мимоза, или тубиРОЗА,
и са си угРОЗА в много яка доза...

Но да не превръщаме живота в пРОЗА
и да зачеркнем всичко... освен РОЗА...
а тази подличка артРОЗА...
трансформираме в АРТ-роза...

© Красимира Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??