May 16, 2015, 11:49 PM

* * * 

  Poetry » Love
441 2 4

Не се предавай, любими мой!

Не всичко тръгва винаги на зле!

Не се пречупвай, любими мой!

Не падай ти на колене!


Животът дълго ще ни мъчи,

но ний ще вървим ръка за ръка!

И заедно ще се преборим

със болката и яростта!


Не се проклинай, мили мой!

Не ще останеш сам, без мен!

Не падай духом, мили мой!

Не се оставяй да те спре!


Животът често ще ни спъва!

Но ний не ще му се дадем!

Уморени и нещастни

ръка отново ще си подадем!


Не се плаши, любими мой!

Защото злото вече ни познава!

Не се отказвай, мили мой!

Защото любовта ни побеждава!

 

© Периян Байрамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много благодаря за милия коментар!
  • Много силно... понякога думите са познати, но чувствата под тях остават индивидуално красиви от душата, която ги поднася...
  • Така е
  • "Животът дълго ще ни мъчи,
    но ний ще вървим ръка за ръка!
    И заедно ще се преборим
    със болката и яростта!"
    Това е любовта...!
Random works
: ??:??