Jun 20, 2015, 7:41 PM  

A aз каква съм? 

  Poetry » Love
466 0 0

Taкава е, нали -

каквато си я пожела,

а мен не ме ощастливи

Съдбата – направи си шега.

 

Такава е, нали,

обичаща те силно до полуда,

гледаща те с влюбени очи,

а моя поглед крия по принуда.

 

Такава е, нали -

смееща се силно на шегите ти,

а не си се питал ти дали

не копнеех да развеселяваш дните ми.

 

Такава е, аз знам!

Прекрасна в твоите очи,

и каквото и да можех да ти дам,

забравих, защото с нея си... нали?

~Десислава К.~

© Десислава Консулова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??