Не мога повече,
а има още толкова много.
Причини посяти растат
и по цял ден кося ги.
Вечер плувнал в пот
осмислям деня си,
а той плодороден.
Сеячи роят се,
аз нямам минутка за себе си.
Сепва ме сълза, вино и цветя.
Не помня дори от кого,
са оставени...
Ст. Русев
© Станислав Русев All rights reserved.