May 17, 2012, 10:58 AM

А истината ли? 

  Poetry » Phylosophy
684 0 2

Животът ти ще бъде грозен,
ще те препъват хора неведнъж,
не мисли за миг, че си изправен,
достатъчно ками ще имаш в своя гръб!!!

Образите злобни ще те гонят,
кучета по дирите ти ще скимтят,
главата, докато държиш склонена,
не ще намериш своя път... 

Светците във живота ти ще се покаят,
демоните няма и пред Бога да се спрат,
край последния ти огън
хубавите мигове ще замълчат...

Детски гласове в далечината ще отекват,
не ще заслужиш сетния си дъх...
А от теб, бездарнико измъчен,
ще загива само жалка плът!!! 

© Привидение Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??