Mar 13, 2007, 5:53 PM

А МОЖЕХ .. 

  Poetry
662 0 12
А можех обич да ти подаря,
стига само обич да ми бе поискал.
И ръката ти във моята ръка
със нежност щях да стисна.

А можех да превърна в истина
тоя спомен, дето ме убива,
за да бъда цяла,не измислена
и не във сънища щастлива.

А можех вечер в тебе да се гуша,
а ти до мене, тихичко да ми говориш,
безмълвна да те гледам и да слушам
как разказваш весели истории.
 
                                   А можех...


                                               

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??