Jan 18, 2013, 3:43 PM

А можеше 

  Poetry » Other
432 0 1

Отново ми изпращаш демон.

Поредният за тези дни.

Изкусни, все по-хубави,

лукави... гладни…

Добре, че търсят само плът и злато.

Благодаря! За да не губя форма.

Един посегна към душата ми.

Любов във него запламтя.

Показах му частица от света на светлината.

Танцува с мене и се смя.

Поиска с мен да полети,

но другите и неговите грехове 

го върнаха отново в мрака.

А той отдавна бе го покварил 

и бе обсебил му душата.

А можеше да излети… 

Да се спаси… 

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??