Jul 6, 2006, 7:44 AM

А вечерта… 

  Poetry
923 0 10

А вечерта ще дойде изведнъж

и цялото старание ще си тръгне.

И облаците ще заплачат с дъжд,

но никой няма да успее да ме върне.

 

И ще се издигна над земята,

там където няма студ и мраз.

Но и любовта не е позната…

Дали надолу не политам аз?

 

А тук отново всичко ще си бъде,

пак същото ще ме забравят бързо.

Не може никой живите да съди,

не може спомен безконечно да ни свързва.

 

Но аз не плача, просто очите -

са огледало на времето вън.

Валят сълзите от болка самите

падащи птички се реят на сън…

 

© Мойра All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??