Jan 29, 2007, 5:21 PM

* * * 

  Poetry
457 0 1
В шумотевица пристъпваш тих - сияние на чуждото небе, бавно пропълзяваш в моя стих, слял се с светлото море. Скривам те във мойта сянка, поглъщам твоитв очи. Земя разгръщам със осанка, потъвам в твоите коси. Срещам те със стар товар, докосвам твоите ръце. Бушуващ, мен руши пожар тършува той в сърце. * * * * * * * * Пагуба навява ми деня - шумен е и остарял, протрита с думи мисълта: за мен си избледнял.

© Наталия Генова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??