May 23, 2007, 2:25 PM

Абитуриентско 

  Poetry
1185 2 6
                                   
                                   На добър час !

                                             Здравей, красавице неземна,
                                             във този ден на радост и любов,
                                             желая ти безгрижие и здраве,
                                             на добър час в живота нов!

                                             Попътен вятър с всяка стъпка,
                                             килим изпъстрен със цветя
                                             и всеки срещнат със усмивка
                                             да радва твоята душа.

                                             И нека със безгрижна младост
                                             осеян да е пътят ти и прав,
                                             да нямаш спирки или гари,
                                             амбиция желая ти и устрем здрав.

                                             На добър час, приятелко любима!
                                             С късмет и щастие да продължиш,
                                             да срещаш шансовете с радост
                                             и с постоянство да ги задържиш!

© Анна Станоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??