Jun 18, 2015, 6:00 PM

Абстиненция 

  Poetry » Love
344 0 0

Бива ме само

да броя минутите,

да убивам времето

и да идвам на себе си

всеки път,

щом остана без теб.

А след това -

всичко забравям.

Хубаво е...

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??