Sep 9, 2010, 11:50 AM

Ад 

  Poetry » Other
535 0 2

Мръсотия, сган, прищявки чужди.

Дошло ти е до гуша, но търпиш.

Угаждаш ти на всички всякви нужди,

а твоята душа остава в плен!

После някой казва: бил си жалък!

Що? Щото си наивен и добър със хора,

които гледат да извадят всякаква изгода,

а ето, че за теб остава само зора!

Живот?! Едва ли! По-скоро АД!

Алчни люде търсят слабостта във друг.

Защо човече не разбра, че ти си ГАД

и покой не ще намериш в ОНЗИ свят!

© Елена Мирчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??