May 13, 2009, 1:08 AM

Ад 

  Poetry
581 0 1

Празна, студена стая и безброй заключени врати,

а в средата тъжно ридаят поруганите ми мечти.

И ето идва блаженият край на пътя ми в безкрая,

измъчена  пробягвам, на крачка съм от рая.

 

 

Но в миг пропадам във адска, огнена бездна

и там, на дъното, лежа като вещ безполезна.

Уморена от лутане, безкрайно душата ми издъхва,

без надежда последната опора в мене рухва.

 

 

И няма съм, безсилна съм за милост да изкрещя,

само мога жалка в нозете на Луцифер да пропълзя.

Раненото ми, голо тяло в агония  ужасна се гърчи,

без сили останало на своята зла съдба да се опълчи.

© Амбър All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??