Sep 1, 2010, 9:29 PM

Акция-BG 

  Poetry » Humour
860 0 26

Смела акция е подета

срещу вносните дупета -

казват, че били негодни!

Тъй де, имаме си родни,

дето никой не ги иска -

мязали им на огризка!

 

Забраниха благинката

според средната заплата!

Май че баба ми е права -

вече нашата държава

нито има к'во да взема,

нито пък какво да дава!

© Ваня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??