The work is not suitable for people under 18 years of age.
Няма да сънуваш,
ако спиш до мен.
С тялото ми ще танцуваш,
цяла нощ,
Дори ако съм уморен.
Леглото плавно ще люлее
нашите тела.
И дъхът ти ще се разпилее,
от устните ти –
в моята уста.
Руцете ни – змиорки неуловими,
пълзят по нашите тела
и рисуват авангардни картини
в легло – палитра
без боя...
© Жоро All rights reserved.