Върху чашата ми надпис има,
и на този надпис аз държа:
че мъжете правели парите,
но жената - правела мъжа!
В любовта огромна сила има -
тя от мравката ще стори слон!
Ако бях любим на Жозефина,
щях и аз да съм Наполеон!
© Ангел Чортов All rights reserved.