Jan 11, 2014, 5:18 PM  

Ако имах възможност една 

  Poetry » Love
416 0 2

Ако имам аз теб за жена,

а край мен пеперуди са триста,

да погледна не бих ни една,

щом до теб съм в аурата чиста.

 

Ако имах аз мъка една

пред проблеми – световните – триста,

бих поискал да я споделя

само с тебе – до край да съм искрен.

 

Ако имах възможност една

красотата във стих да опиша,

бих те сложил във рими, жена,

та чрез тях любовта ми да диша.

 

И живот, ако би ми далá 

половината, с ново начало,

стига с нея до край да деля –

ти орисвай! – готов съм изцяло.

 

© Иван Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??