Dec 7, 2007, 11:10 PM

Ако можех да се върна 

  Poetry
678 0 6
Ако можех да се върна,
да бъда, която бях преди,
горчивия живот преди да зърна,
преди да знам какво е да боли.

Като самотно дърво в полето,
останало дори и без листа,
с огромна рана на сърцето,
загубила отдавна своята душа.

© Диана Костова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??