7 дек. 2007 г., 23:10

Ако можех да се върна 

  Поэзия
676 0 6
Ако можех да се върна,
да бъда, която бях преди,
горчивия живот преди да зърна,
преди да знам какво е да боли.

Като самотно дърво в полето,
останало дори и без листа,
с огромна рана на сърцето,
загубила отдавна своята душа.

© Диана Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??