Aug 8, 2008, 3:41 PM

Ако някой ден... 

  Poetry » Love
703 0 2

Ако някой ден тръгна

и не се обърна назад,

ако ти тръгнеш в друга посока

и не се върнеш вече,

дали времето ще спре

и дали любовта ще умре?

© Ралица Недева Недева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??