Apr 6, 2015, 9:47 PM

Ако отчаяна и огорчена 

  Poetry » Love
487 0 0

Ако отчаяна и огорчена
поискам да разкажеш нещо хубаво,
кажи ми,
че ще дойде лято.
Ако ме вземеш край морето
с китарата на Пол Маккартни
в едно далечно минало,
кажи ми,
че е истина.
Ако слънчогледите увяхнат
и не пожелая
да ги хвърлям,
кажи ми,
че ми липсваш…

© Ел Асенова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??