Ако се вгледаш в очите ми дълбоко,
ще видиш в тях стаена самота,
едно сърце – наранявано жестоко,
но още вярващо във любовта.
Ако се вгледаш в очите ми дълбоко,
ще видиш и оголена душа,
душа, която цени все по-високо
безкористно подадена ръка.
Ще откриеш тайна, мъничка вселена –
потаен свят на страсти поприкрити.
Виж за кратко тази обич споделена,
преди да бъдат чувствата пак скрити.
Веси_Еси (Еси)
© Еси All rights reserved.