Обичам те безмълвно, тръгнеш ли на път.
Обичам те и шумно, върнеш ли се тук.
Обичам те нормален, обичам те и луд.
Обичам те и в жега, обичам те и в студ.
Мразя те, когато в ръцете ми не си.
Мразя те, защото без тебе ме боли.
Мразя те, в 12:00 ч. мразя те в 01:00 ч.
Мразя те изобщо, а мразиш ли ме ти?
Искам те сериозен, искам те и шут.
Искам те полегнал - там, под онзи бук.
Искам те скандален, искам те напук.
Искам те сред тръни, искам те и в пух.
Ако си съгласен... кажи ми и без звук.
© Виолета All rights reserved.