Sep 25, 2009, 11:04 PM

Ако те обичах 

  Poetry » Love
684 0 0

Ето, снимам те.
И себе си снимах -
в слънцето.
Ако можех
да те последвам -
щях,
ако беше истински,
щях
да те намеря.
Чудя се,
колко ли те обичах,
че ме боля,
че ме промени -
може би съдбата,
може би дните,
може би друго.
Щях
да се извиня,
ако можех да видя очите ти,
поне веднъж - близо.
Щях
да ги заобичам,
ако можеше да виниш.
Вината в мен ли е
или в наивната история?
Щях
да бъда твоя приказка -
в пътя ти,
щях
в китарата,
с вълшебство
да сбъдна сънища ти...
ако те бях намерила
по-рано,
ако бях…

Ако щях да те обичам.

© Венцислава Благоева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??