Mar 17, 2018, 11:30 PM

Ако ти е насъщна Любовта 

  Poetry » Love
405 4 7

В ъгъла на моята душа –
единственото място подредено
ще ти постеля, за да си полегнеш.

 

Ще те завия с одеало от тъга
Със слънчеви милувки напоено...
Поспи, преди от мене да побегнеш!

 

Ако ти е насъщна Любовта –
ще те очаква там – в сърцето ми стаена!
Съдбата си не можеш да избегнеш.

 

С късмета на щастливата звезда
и със мечтата ми за обич окрилена
ще ме достигнеш, ако само се протегнеш.

© Ангел Милев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??