Sep 9, 2008, 9:46 PM

Ако всички погледнат към мен... 

  Poetry » Other
551 0 1
Ако всички погледнат към мен,
ще видят тъгата в очите,
но също така и мечтите!
Ако всички погледнат съм мен,
ще видят любовта в сърцето,
но също така и болката в лицето!
Ако всички погледнат към мен,
ще видят приятелството,
но също така и предателството!
Ако всички погледнат към мен,
ще видят самотата,
но също и добротата!
Ако всички погледнат към мен,
ще видят любовта, за която страдам
и която никога не предавам!!!
Любовта е една голяма магия,
да събира или разделя, е нейна стихия.
Вярвай, бори се, направи го докрай
и тази приказка ще има добър край!

© Ивон Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??