Jan 26, 2016, 1:41 PM

Алъш-вериш 

  Poetry » Civilian
349 0 1

 

Ахмед Доган, Лютви Местан –
от тия двамата аман, аман!
Не знам защо мастити журналисти
ни занимават с турски активисти?!
Не знам защо са важни тези двамата
за просперитета на държавата,
но знам, че всичко не от вчера
е само интерес и далавера.
И знам, че хора като тях битуват,
защото паметта се изтъргува.
Йово вече и душата си продава
не от зор – алъш-вериш да става!
Изритахме нехайно под кревата
Левски, Ботев, Караджата,
и утре малките деца ще учим,
че просто никога не са се случили!
29. 12. 2015 г.
Русе

 

© Румен Ченков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??