Feb 7, 2011, 11:17 AM

Амулет за сбъдване избирам 

  Poetry » Love
894 0 21

Ще скрия във очите Любовта!

Чрез тях се взирам

да търся Истинската... Докога?

Амулет за сбъдване избирам!

 

Със прах вълшебен сме орисани, а тя

на всеки е потребна!

В морето всеки търси своя фар-съдба,

с надеждата да е вълшебна!

 

Взаимността е шанс за Любовта

и липсата ú натежава.

Споделяш чувствата? Магия е това!

Разцъфваме - с това ни награждава.

 

Съгласни сме любими да ни палят,

поръсени с прашец от Обичта

и пламъци да ни изгарят,

щом път сме дали на искреността.

© Петя Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??