Nov 19, 2012, 8:55 PM

Ангел пазител 

  Poetry » Love
1077 0 0

На моя ангел

 

Къде остана ангелът пазител

на моята изгубена душа?

Къде отиде моят пръв спасител?

Ще дойде ли за мен, освен в съня?

 

Къде захвърли малкото надежда,

в която си зазидах любовта?

Дали и той понякога ме гледа,

дали обича ме с цената на смъртта?

 

Какво ли прави мойта първа обич?

Дали до днес ме пази отдалеч?

Дали ще търси път към мен до гроба,

или по собствен свой върви напред?

 

Къде изчезна светлината в мрака,

оставяйки тъга и самота?

Нали ми обеща, че ще ме чака-

дали и днес си мисли за мига

 

на наш'та среща? Ангеле мой мили,

ако те има още на света,

ще долетя при теб със сетни сили...

Ти само ме очаквай на брега!

© Капка Роса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??