Jan 30, 2013, 10:12 PM

Ангеле мой 

  Poetry » Love
598 0 0

Ах, как блестиш, слънце мое.

Давам ти сърцето мое.

И в мрака, и тъмнината,

ти изтрий горчивината от душата.

Дай ми сили да живея,

за живота сладък да милея.

И на ръце отнеси ме.

Заедно към рая да полетиме.

На място по-добро ме отведи, ангеле мой.

Дарявам ти живота свой,

Избави ме от тревоги и неволи.

Сърцето ми на теб се моли.

Ангеле небесен, с теб

всичко е песен.

Животът ще е по-лесен.

Ще живея във вечен покой

безсловесен.

 

 

 

© Шоа Шоа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??