Април е люлякова клонка,
току-що разцъфнала череша...
Април е полъх,пролетна милувка,
дъждовна капка, тихичка утеха.
Април е слънцето под мрака,
росна китка в ранни часове...
Букет от диви теменужки...
Слънчеви лъчи,усмивки, цветове.
Април е... нарциси,лалета...
Ароматни сутрини, посрещнати с кафе.
Април е топла, слънчева усмивка,
цъфнала надежда в моето сърце.
© Исс All rights reserved.