7.04.2020 г., 13:31 ч.

Април 

  Поезия
453 1 4

 

Април е люлякова клонка,

току-що разцъфнала череша...

Април е полъх,пролетна милувка,

дъждовна капка, тихичка утеха.

 

Април е слънцето под мрака,

росна китка в ранни часове...

Букет от диви теменужки...

Слънчеви лъчи,усмивки, цветове.

 

Април е... нарциси,лалета...

Ароматни сутрини, посрещнати с кафе.

Април е топла, слънчева усмивка,

цъфнала надежда в моето сърце. 

 

                               

© Исс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??