Apr 23, 2013, 11:35 AM

Архетип на любовта 

  Poetry » Love
431 0 0

Зареден

със смиъл

архетип на вечност...

без умисъл

за самота

и най-обичаната

ласка грешност

не би могла да се сравни с това...!

Ти нямаш равна 

и пред Бога,

аз лея кървава вода

и болката да обясня не мога,

но знам, че в теб е само

любовта...

И ако трябва,

ще поискам

от харема му,

без да се замисля,

най-красивата,

но тя ще бъде

само теорема,

а ти винаги

ще бъдеш аксиомата...!

© Маломир Стръков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??