Aug 26, 2008, 10:57 AM

Астрологично-еротично 

  Poetry » Love
664 0 5
 

АСТРОЛОГИЧНО-ЕРОТИЧНО

 

Не беше лесно
томове дебели да изуча -
звезди, планети
и аспекти между тях.
Но струваше си -
хората започнах да разбирам
без думи, само
от рождения им час.

Не беше трудно
после, щом се запознахме в сайта,
да проумея,
че това е точно ТЯ.
Отгоре плавно
в танц свещен се носеха звездите,
любов и нежност
те вещаеха за нас.

Не беше чудно,
че вещаното реалност стана
и с чувства силни
зодиакът ни заля.

И е чудесно,
че душите сродни се намират
и се потапят
в трансцендентна звездна страст!

© Атанас Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??