АВТОБИОГРАФИЧНО
Славата не ми е слабост.
Както и всяко падение.
Може лесно да ме забравите.
Запомнете само някое стихотворение,
където сме делили залъка
и вùното, белязано от Бога.
Животът е обидно кратък,
необятни са тревогите.
Ще се радвам, ако си потрябваме.
За мене –
толкова.
© Ангел Веселинов All rights reserved.
Много ми хареса!